Parkcafeen

 

I Parkcafeen på Flyvervej 5 kan beboerne i Nordbyen for små penge købe sig et lækkert og nærende måltid mad. Der er altid kaffe på kanden (en kop koster 2 kr) og du kan slå dig ned og læse dagens gratisavis og få en snak med andre beboere fra området, eller udfordre nogen til et spil bordfodbold eller brætspil. Der er et legehjørne for børnene, og der er også mulighed for at låne en computer og udveksle bøger. Hver mandag og torsdag kan du deltage i Nørkleklub kl. 9.30-11.30 og Åben Café kl. 13-15 i Parkcafeen. Der holdes også andre arrangementer og fællesspisninger i Parkcafeen.

Åbningstider:  mandag-torsdag kl 8.30 til 13.00 og 15.00 til 18.30, fredag kl 9.00-11.00.

Parkcafeens køkken er et uddannelsestilbud for elever fra Randers Produktionshøjskole. Mandag til torsdag serverer eleverne morgenmad, frokost og aftensmad og om fredagen brunch. Der er også mulighed for mad ud af huset. Du kan kontakte Parkcafeen på tlf. 2339 3455 eller 2339 3111. 

Serveringstider:
mandag-torsdag:
kl. 08.30-10.00 morgenmad
kl. 11.30-12.30 frokost
kl. 17.00-18.00 aftensmad
fredag: kl. 09.00-10.00 Brunch (der serveres ikke andre måltider om fredagen)

Priser:

Morgenmad (to boller med pålæg) 10 kr
Dagens salat 15 kr
Sandwich 22 kr
Dagens ret 30 kr
   - for børn u. 14 år 15 kr
Brunch (kun fredag) 30 kr
Emballage til mad ud af huset 5 kr
Madbilletter 11 stk. 300 kr
Sandwichbilletter 11 stk. 220 kr
Der kan betales med kontanter eller MobilePay.
 
Menu:
 
Uge 3
Mandag 15/1
Frokost: Kylling med ris og tomatsovs
Aften: Stuvede hvidkål med medister
Tirsdag 16/1
Frokost: Fiskefrikadeller med kartofler og persillesovs
Aften: Buffet
Onsdag 17/1
Frokost: Hønsekødssuppe/tarteletter
Aften: Gullasch med kartoffelmos
Torsdag 18/1
Frokost: Pizza med salat
Aften: Buffet
Fredag 19/1
Brunch
 
Uge 4
Mandag 22/1
Frokost: Skinkestang med salat
Aften: Kalkunbryst med ris og paprikasovs
Tirsdag 23/1
Frokost: Wraps med kylling/oksekød
Aften: Frikadeller med kartofler og sovs
Onsdag 24/1
Frokost: Stegt lever/frikadeller med kartofler og sovs
Aften: Schnitzel med brasede kartofler og bernaisesauce
Torsdag 25/1
Frokost: Gullaschsuppe
Aften: Buffet
Fredag 26/1
Brunch
 
Uge 5
Mandag 29/1
Frokost: x=opdateres
Aften: Flæskesteg med kartofler og sov
Tirsdag 30/1
Frokost: x
Aften: Oksefarsbrød med ovnkartofler
Onsdag 31/1
Frokost: x
Aften: Kylling i karry med ris
Torsdag 1/2
Frokost: x
Aften: Buffet
Fredag 2/2
Brunch
 
Uge 6
-husk nye priser fra og med mandag den 5. februar
Mandag 5/2
Frokost: x
Aften: Hakkebøf med kartofler og sovs
Tirsdag 6/2
Frokost: x
Aften: Gule ærter med flæsk og medister
Onsdag 7/2
Frokost: x
Aften: Kyllingelasagne med salat
Torsdag 8/2
Frokost: x
Aften: Buffet
Fredag 9/2
Brunch
 
Uge 7
Lukket pga. vinterferie
 
Uge 8
Mandag 19/2
Frokost: x
Aften: Kalkunschnitzel med ris og sauce
Tirsdag 20/2
Frokost: x
Aften: Fiskefrikadeller med persillesovs
Onsdag 21/2
Frokost: x
Aften: Hamburgerryg med bernaisesauce
Torsdag 22/2
Frokost: x
Aften: Buffet
Fredag 23/2
Brunch
Weltklasse!