Ny uddannelse af læseambassadører

11-04-2014

Er du glad for at læse?

I samarbejde med Randers Bibliotek, og som en del af kampagnen Nordbyen læser, skal der uddannes 5-8 læseambassadører i Nordbyen.

Uddannelsen varer 8 uger og der vil være undervisning to gange om ugen (mandag og onsdag kl. 14-16) i perioden maj-juni 2014. Undervisningen vil indeholde på den ene side emnerne frivilligt arbejde, frivillighedsmodellen (den gode idé) og boligsociale metoder og på den anden side litteratur, formidling af litteratur og intro til bibliotekets mange funktioner. Derudover får deltagerne grundig introduktion til projektbeskrivelsen for Nordbyen læser og de enkelte aktiviteter deri, og det forventes at de deltager i den temadag, der planlægges for medarbejdere i Nordbyen i junimåned. Deltagerne får et diplom, når forløbet afsluttes.

Så er du glad for at læse (eller lytte til bøger) og vil gerne dele glæden med andre, er det måske noget for dig? Kontakt boligsocial medarbejder Sonja Björg Gudnadottir, tlf. 4214 8604 eller sonja@msbolig.dk, hvis du vil vide mere, eller tilmelde dig uddannelsen!

 

 

Weltklasse!